In Danespo, we are always striving at being the best within our business. Therefore we are always looking for dedicated, innovative and skilled employees

SoMe-sporhund med flair for kommuniation (studiejob)

Er du en sporhund, som let opsnuser de gode historier? Er du en haj til omsætte gode historier til relevant kommunikation? Har du som digital indfødt  lyst til at invitere os med på rejsen på de sociale medier? Så er stillingen som studentermedarbejder hos Danespo måske lige dig. 

Vi søger en frisk og struktureret studentermedarbejder, som kan drive vores appearance på de sociale medier. Hos Danespo er vi supergode til at udvikle, høste og sælge kartofler, men vi mangler hjælp til at høste vores gode historier og sælge budskaberne på de sociale medier. Og historier er der mange af. De dukker bare ikke op af sig selv.

Derfor skal du være selvkørende og proaktiv, og du skal synes, at det er fedt at kommunikere. Du planlægger og udfører selv dit arbejde. Du skal selv støve historierne op og omsætte dem til relevant kommunikation.

Danespos forretningsaktiviteter følger kartoflers udvikling hen over et år, så det er meget forskelligt, hvad vi arbejder med i løbet af et år, og hvor travlt vi har. Dit job vil ikke være sæsonarbejde, men emnerne vil skifte hen over året. Dertil kommer selvfølgelig de skæve historier, som du krydrer kommunikationen med.

Man kan sagtens lave en årsplan for Danespos SoMe-kommunikation, men vi behøver din hjælp til det. Derfor bliver det også en opgave for dig at udarbejde Danespos kommunikationsplan.

Så det er et meget selvstændigt job, som kræver, at du er et stykke inde i din uddannelse, sandsynligvis som IVK, bachelor i medier og kommunikation eller lignende. Vi forestiller os ikke, at du kommer med en viden om kartofler.

Din arbejdstid vil være 10 timer om ugen. Danespo ligger i Give ved Vejle, og du skal være indstillet på, at en del af arbejdstiden foregår fysisk på virksomheden.

Har du lyst til at søge jobbet, så send dit CV til job@danespo.com. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktionssekretær Anne Zachariassen, tlf. 44144182 / aza@danespo.com.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Vi rekrutterer løbende.

Danespo A/S er en af verdens førende virksomheder inden for forædling, salg og produktion af kvalitets spise- og læggekartofler. Vi er ca. 95 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Holland og Sverige og sælger kartofler til mere end 40 lande i verden. Vores hovedsæde ligger i Give, og i hverdagen kommunikerer vi primært på dansk og engelsk.

SoMe-sporhund med flair for kommuniation (studiejob)

Tilbage